aquaria-care.nl

Alles voor je dieren

Puppy boeken zijn erg nuttig voor elke puppy training in huis

De eerste 180 dagen van uw puppy zijn zeer belangrijk, in deze dagen worden de meeste trauma’s en gedragsproblemen gecreëerd bij een puppy. Het is dus zeer belangrijk dat u dan met juiste kennis en techniek handelt. Puppy boeken zijn erg nuttig in deze fase van uw hond. We hebben een onderzoek onder 10.000 puppy eigenaren gehouden met problemen die ze tegenkwamen bij het opvoeden van hun hond, hier kwam 7 meest voorkomende gedragsproblemen uit. Om op een leuke en leerzame manier uw puppy op te voeden, kies voor de puppycursus van Tinki.com! Om voor u en uw hond het allerbeste te kiezen

De 7 problemen die voorkomen

  • Trauma.s
  • Stress
  • Slapeloze nachten
  • Hoofdpijn
  • Gedragsproblemen
  • Schaamte
  • Angst

Nummer 1 puppycursus

Puppycursus bij 123Tinki.com is de slimste keuze. De site is uitgeroepen tot nummer 1 van Nederland. Ze maken gebruik van meer dan 30 uur aan handige training video’s, veel oefeningen en antwoorden op vragen, gebruik van puppy boeken en een handige stappenplan. Puppy boeken zijn erg nuttig, alle informatie wat u moet weten staan in 14 verschillende boeken beschreven, elk voor een bepaalde periode.  Welk type hondenras maakt niet uit, de cursus werkt voor elke ras hond.

Wanneer u kiest voor de puppycursus van 123Tinki.com, kiest u voor zekerheid van een lage prijs en een niet- goed-geld-terug garantie. Met behulp van een gespecialiseerd team in puppytrainingen hebben we alles samengesteld. al uw vragen worden vast en zeker beantwoord. Kiest u ook nu voor de puppycursus te volgen, dan krijgt u nog vele extra’s en een levenslange toegang tot beschikking. Plus een korting van 10%.

met deze cursus leer je bewezen methodes en trainingen die je meteen in de praktijk kan toepassen. Het opvoeden van uw hond wordt nu nog leuker.

Boeken en video’s

We geven u 10 puppy boeken met alle informatie dat u moet weten om uw puppy zo goed mogelijk te kunnen opvoeden. Puppy boeken zijn erg nuttig als het gaat om alles te weten over uw puppy en de opvoeding daarvan. We geven u hier alvast een korte samenvatting wat er in de boeken te vinden staat. De boeken gaan over verschillende onderwerpen om stap voor stap een juiste manier van training te kunnen toepassen.

 

Alle trainingen zijn online, dat heeft zeker veel voordelen. Filmpjes kunt u telkens opnieuw afspelen of pauzeren. Zo ziet u precies hoe de hondenexperts op de video’s het uitvoeren. Alle details zijn een stuk duidelijker. U kunt het op elk apparaat gebruiken. Start u vandaag nog, dan krijgt u levenslang toegang op elk apparaat. Op onze site van 123Tinki.com vind u nog veel meer informatie van alle boeken en video’s. Ook kunt u een lijst vinden met gedragsproblemen en waar we u mee kunnen helpen. Wij zorgen er met zijn allen voor dat alle puppy eigenaren op een leuke manier hun hond kunnen trainen en iedereen tevreden kan zijn met het eindresultaat van hun puppy.