aquaria-care.nl

Alles voor je dieren

Op zoek naar lotgering vleesvoer?

lotgering

Ben je toevallig op zoek naar kwaliteit vleesvoer voor jouw trouwe rakker? Dan is het wellicht interessant om lotgering vlees te proberen. Dit merk staat aan de top van de Nederlandse markt voor hondenvoer. Het merk is gespecialiseerd in de productie van verschillende soorten vleesvoer zoals kalf, kip en vis.

Soorten vlees

Lotgering is een productiegroothandel. Dat wil zeggen dat zij uitsluitend produceren en verkopen aan bedrijven. Deze bedrijven distribueren de producten dan naar detailhandels of soms ook consumenten. Rebrink Diervoeding is zo’n distributeur die aan consumenten verkoopt.

Bij Rebrink zijn er verschillende smaken van lotgering verkrijgbaar. Denk bijvoorbeeld aan enkel dierenvlees zoals lamsvlees en rundvlees. Echter heeft jouw loyale viervoeter ook smaakpapillen, en het is begrijpelijk dat jouw blafmachine naar meer smaken hapt. Daarom is er ook combinatie lees te krijgen in bijvoorbeeld maar niet uitsluitend:

  • Kip-eend,
  • Peltmix,
  • Gemalen pancreas,
  • Lam-eend,
  • Paard-eend,
  • Rund-eend en
  • Kalkoen-zalm.

Hoeveel moet je geven?

Het is natuurlijk lastig, een huisdier voeden. Te veel en ze worden te dik, te weinig en ze worden te mager. Gelukkig is voor veel soorten huisdieren al exact uitgezocht wat jouw kameraad mag hebben. 

Ten eerste wordt aangeraden om een hond over een periode van drie weken minimaal vier verschillende vleessoorten te voeren. Daarnaast is voor een volwassen hond aangeraden om 1,5 tot 2 procent van het lichaamsgewicht in vlees per dag te voeren. Voor puppievoeding ligt het iets anders. Voor meer informatie over puppievoeding kun je een kijkje nemen op de website van Rebrink Diervoeding.