aquaria-care.nl

Alles voor je dieren

Gebruik je gezonde verstand

pups kopen

Het is zo verleidelijk wanneer je die lieve ogen van een pup ziet, je wilt direct het hondje meenemen. Dat is juist de situatie die voor een broodfokker perfect is, hij heeft snel je geld en jij je hondje. Helaas kom je er al snel achter dat het beestje van alles mankeert, en vaak zijn ze nog niet een keer langs de dierenarts geweest voor de inentingen. Of een fokker spant samen met de dierenarts, zodat de papieren worden vervalt zodat het lijkt of de pup alle prikjes heeft gehad. Bij pups kopen is het enorm opletten, en goed checken naar de afkomst van de hondjes.

pups kopen

Meer dan voldoende mogelijkheden

In principe zijn er meer dan voldoende goede wegen om pups te kopen, kijk eens rond bij verschillende organisaties die leuke honden aanbieden. Zeker wanneer je niet perse aan rashond zoekt, zijn er verschillende mogelijkheden. Wil je wel een rashond, dan is de website koophiernooiteenpuppy.com een uitstekende website. Op deze website kun je precies de betrouwbare fokkers, en de niet betrouwbare fokkers vinden. Op deze manier ben je goed beschermd voor de aanschaf van een hondje. 

Verschillende soorten rassen

Of je nu een rashond wilt of het maakt je niet uit of de hond een bepaald ras is. Er zijn verschillende organisaties, asiels en officiële fokkers die honden aanbieden die gezond zijn. Een hond hoort zeker de eerste maanden diverse inentingen te krijgen, om bekende hondenziekten te voorkomen. Bij een broodfokker worden de pups in 9 van de 10 gevallen niet ingeënt, zodat je er bijna zeker van kunt zijn dat je een zieke hond koopt. Wees dit voor en steun deze fokkers niet, koop veilig een pup en kijk op koophiernooiteenpuppy.com om er zeker van te zijn dat je jaren geniet van een lief en gezond hondje.