aquaria-care.nl

Alles voor je dieren

Op zoek naar een trimsalon Noordwijk voor jouw hond, kat of konijn?

trimmen konijn

Trimsalon NoordwijkDegene die mijn blogpagina regelmatig bezoeken weten hoe dol ik ben op dieren. Ik heb er zelf dan ook een aantal, en ben van plan er nog vele te nemen. Echter wil ik het vandaag alleen over mijn hond hebben. Het is een mooie Golden retriever genaamd Max. Zoals elke hond moet ook deze regelmatig geborsteld worden. Omdat ik hier dus niet altijd de tijd voor heb neem ik haar weleens mee naar de trimsalon Noordwijk. Vooral ook omdat ze het gewoon fijn vindt. Zo’n behandeling doet haar dan ook wonderen en zie haar keer op keer genieten. Ook wordt ze dan gelijk geknipt en gewassen. En omdat ik het dus al jaren bij dezelfde plaats doe, wil ik het vandaag dan ook graag met jullie delen. Wanneer je deze salon online wilt bezoeken moet je zoeken op trimsalon Brendine. Je komt dan automatisch terecht op de website.

Dieren mogen ook best verwend worden

trimsalon brendine

Ik moet zeggen dat ik het een goede beslissing vond toen ik enkele jaren geleden zelf op zocht ging naar een trimsalon Noordwijk. Zo kwam ik dus toevallig terecht op de website van Brendine. Toen ik de prijzen zag, was ik dan ook aangenaam verrast. Natuurlijk denk je van te voren wel na over hoe de dieren zouden reageren indien zij eenmaal daar zijn. Maar gelukkig voelde Max zich daar al snel op haar gemak.

trimmen konijnWanneer jij jouw dier ook wil laten knippen in een trimsalon moet je rekening houden met zo’n 36 euro. Naar mijn mening is dit dan ook geen geld. Wanneer je dit thuis zelf moet doen is het nog maar de vraag of dit zo mooi lukt. Bovendien zit je nu niet met alle haren op de grond en heb je er dus ook geen omkijken naar.