aquaria-care.nl

Alles voor je dieren

Milbemax voor het ontwormen van jouw hond of kat

milbemax

Wanneer je een hond of kat in huis hebt lopen, zal het je vast niet zijn ontgaan dat je eens in de zoveel tijd een ontwormingstablet zal moeten geven aan het diertje, milbemax is hier een voorbeeld van. Dit is voor de veiligheid van jouw maatje erg belangrijk. Het is helemaal niet veel werk om jouw hond of kat te voorzien van dit tabletje. Het is een preventief hulpmiddel voor jouw huisdier, wat ervoor zorgt dat jouw hond of kat geen infecties oploopt. 

milbemax

Waarom moet ik mijn huisdier ontwormen?

Het ontwormen van een huisdier is erg belangrijk. Wanneer je dit niet doet kan jouw hond of kat hier ontzettend veel last van krijgen. De hond of kat loopt dan het risico om vervelende infecties op te lopen, en dit kan erg gevaarlijk zijn voor het beestje. Normaal zou je een medicatie pas moeten geven als een dier ziek is, maar met het ontwormen is dat een ander verhaal. Hierbij geldt; liever voorkomen dat ze ziek worden, dan te laat zijn.

Kan ik dit zelf doen of moet de dierenarts dit voor mij doen?

Wanneer je jouw huisdier wil gaan ontwormen kun je dit zelf doen. De tabletten kun je afhalen bij de dierenarts bij jou in de buurt. Wanneer je thuis bent aangekomen geef je het tabletje aan jouw hond of kat en deze zal het tabletje opeten. Wanneer jouw huisdier moeite heeft met het opeten van het tabletje is dat geen probleem. Wanneer je het tussen het voer van de hond of kat legt, zal deze het tabletje waarschijnlijk zonder moeite opeten.