aquaria-care.nl

Alles voor je dieren

Kattenverzekering vergelijken

logoBij ons JeDierenWijzer hebben we een top 3 kattenverzekeringen, deze kattenverzekeringen kunt u bij ons afsluiten en ook info verkrijgen. Onze top 3 is: OHRA, verzekeruzelf.nl en Proteq Dier&Zorg, deze verzekeringen zijn het beste en goedkoopste in verhouding. U kunt deze verzekeringen bij ons op de site vergelijken, afsluiten en informatie over vergaren.

Wie is het er niet mee eens, sinds een paar jaar is de kat een volwaardig lid van de familie geworden. Hierdoor gaan de baasjes liefdevoller met de katten om en zullen er ook meer aan doen om de kat de allerbeste verzorging te geven. Bij ons JeDierenWijzer zijn we bezig met de Top 3 kattenverzekeringen, hieronder kunt u vinden wat er wel en niet in de verzekering kan.

Wat er allemaal in deze verzekeringen zitten zijn: consult van de dierenarts, onderzoeken van bloed, urine en ontlasting, Rontgenfoto’s, echografie en ECG (Hartfilmpje), Medisch noodzakelijke behandelingen en medicatie en vaccinaties. Daarnaast kan je de kattenverzekering nog uitbreiden met bijvoorbeeld: Reisverzekering, overlijdensverzekering en gebitsbehadelingen. Bij de verschillende kattenverzekeringen kunt u deze verkrijgen, u bepaald wat u belangrijk vind en daarop kiest u de verzekering.

Meer verhalen