aquaria-care.nl

Alles voor je dieren

Een kattenbeeldje als urn, voor een dierbare herinnering.

Kiest u in het geval van het overlijden van uw geliefde kat voor een crematie dan kan het zoeken naar een mooie katten urn, die perfect past bij uw wensen vaak een, een lastig & emotioneel proces zijn. Wij begrijpen dat een kat meer is dan ‘alleen een huisdier’ en een hecht onderdeel is van uw gezin . Om u effectief te ondersteunen bij uw zoektocht naar een passende urn lichten wij in een serie blogartikelen specifieke katten urn categorieën extra toe. Ditmaal vertellen wij u graag meer over katten urnbeeldjes, voor een herkenbare en sprekende vorm van asbestemming.

UitvaartuniQ

Een katten urnbeeldje is een van de meest sprekende tastbare herinnering aan uw dierbare kat. Wanneer u op zoek bent naar een mooie katten urn die duidelijk herkenbaar is als zijnde een ‘katten urn’, is een urnbeeldje in de vorm van een kat een hele mooie optie. Bij UitvaartUniq.nl vindt u een met zorg samengesteld assortiment urnbeelden met diervormen, vervaardigd uit diverse materialen. Hierbij kunt u gaan voor de wat meer decoratieve en tot in detail bewerkte beeldjes, maar ook zijn er bijzondere modernogende ‘silhouette beeldjes’ verkrijgbaar in strakke kleurtinten (wit, zwart en diverse metaaltinten). Daarnaast vindt u ook prachtige beeldjes in ‘natuursteentinten’. Een prachtige selectie beeldjes van messing, aluminium en koper, voor een dierbare herinnering aan uw overleden kat.

Het meest verkochte katten urnbeeldje bij UitvaartUniq.nl is de katten urn stijlvolle bruine kater van messing; Een moderne en stijlvolle herinnering aan uw dierbare kat. Het is een fraaie sculptuur van een zittende kat, erg sierlijk, van 20 cm hoog en een diameter van 12,5 cm. U kunt in deze prachtige katten urn ongeveer 0.50 L as bewaren. .

Wat uw wensen ook zijn u vindt unieke katten urnen bij UitvaartUniq.nl en wij zullen er alles aan doen om u te voorzien in een passende tastbare herinnering.

Meer verhalen