aquaria-care.nl

Alles voor je dieren

Het huisdierencrematorium voor een goed afscheid

dier OLYMPUS DIGITAL CAMERASinds een korte tijd geleden een van mijn favoriete honden is overleden ben ik hier erg verdrietig over geweest, gelukkig heb ik hem een goed afscheid kunnen geven in een mooi huisdierencrematorium. Ik vond dat hij dit wel verdient had en het was dan ook een hele mooie crematie waardoor ik het goed heb kunnen afsluiten. Voor mij is het erg belangrijk dat ik goed afscheid neem van iemand of een dier dat overleden is omdat ik er anders heel lang last van blijf hebben, van het verdriet en ik kan snappen dat dat voor andere mensen ook heel belangrijk kan zijn en daarom besloot ik dit artikel te plaatsen, om de geïnteresseerde te informeren!

Het was echt prachtig

Ik vond het echt heel mooi om bij het huisdierencrematorium een ceremonie te kunnen houden voor mijn lieve hond en ik snap dat het voor

dier1

andere mensen ook fijn kan zijn. Voor mij is het erg belangrijk dat ik een vertrouwd bedrijf zou vinden wat mij het meeste zou aanspreken en dat had ik gelukkig gevonden, ik heb de link hierboven geplaatst. De ceremonie was erg fijn en er werd ons koffie en frisdrank aangeboden, het bedrijf zelf is een bedrijf wat pas begonnen is door mensen die dit graag wilden en ze hebben er dan ook een hele boel tijd, moeite en geld in gestoken om het te laten werken.

Meer verhalen