aquaria-care.nl

Alles voor je dieren

Leerzame puppycursus in Venlo

Vanaf het eerste moment toen wij onze hond kregen zijn wij naar puppycursus Venlo gegaan. Dit is mogelijk vanaf 7 weken en zeker aan te raden om je knuffel de basis commando’s te leren. Onze Thor was een bijzonder lomp beestje en daarom was het zeer belangrijk dat hij goed naar ons ging luisteren. De cursus wordt gegeven door zeer enthousiaste, ervaren en gediplomeerde instructeurs. Dat was een punt wat wij wel belangrijk vonden en daarom hebben wij hier onze Thor voor de cursus opgegeven.  

De eerste les

Vandaag zijn wij voor de eerste les naar de puppycursus in Venlo gegaan. Er waren nog meerdere beestjes die voor de aller eerste keer naar deze school kwamen. Eerst moesten zij elkaar even besnuffelen, maar al snel begon de les. Wel leuk om al die kleintjes zo over het veld te zien lopen. Te bedenken dat zij over een jaar al groot zijn. Maar gelukkig is het nog lang niet zover en kunnen wij nu nog genieten van het kleine mormeltje. 

Mocht je ook van plan zijn om met je hondje naar een cursus te gaan, dan kan ik je aanraden om ook eens hier bij Hondenschool Venlo te gaan kijken. Want na de eerste les kon onze Thor al op commando gaan zitten.